Seværdigheder

Når du planlægger din sommerhusferie ved den nordlige vestkyst, vil vi altid gerne være behjælpelige, hvis I har brug for inputs til hvad man bør opleve her i området. Naturen er selvsagt og vil altid være vores nummer 1 anbefaling, men vi har samlet en række andre seværdigheder, som vi bestemt synes er et besøg værd.

Har du brug for inputs til din ferie, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kender lokalmiljøet godt, og kan måske hjælpe dig med de oplevelser, som du er interesseret i.

Natur

Rubjerg Knude Fyr

Oplev et af de smukkeste og mest populære vartegn for Nordjylland – Rubjerg Knude Fyr. Fyret der under stor mediebevågenhed blev flyttet i 2018.

Museum

Nordsøen Oceanarium

Nordeuropas største akvarium, Nordsøen Oceanarium, ligger i Hirtshals, og indbyder til sjove og lærerige oplevelser ved at have fokus på livet i Nordsøen.

Museum

Bunkermuseet 10. batteri

Det 10. batteri er et bunkersområde, som ligger et stenkast fra Hirtshals fyr. Forsvarsanlægget stammer fra 2. Verdenskrig og indeholder 3.5 km løbegrave, som forbinder 69 bunkere.

Forlystelse

Skallerup Seaside Resort

Selvom I bor i sommerhus er en tur til Skallerup Seaside Resort absolut et besøg værd. Her kan i fx købe entré til vandland og legeland.

Museum

Hirtshals fyr

Hirtshals Fyr blev bygget i 1863, og giver med sine 35 meter en smuk panoramaudsigt nedover Hirtshals og op til Tornby.

Besøgslandbrug

Fun-Park Hirtshals

Forlystelsespark

Fårup Sommerland

Kulturforståelse

Vikingebyen Yxengaard

Legeland

Hermans Hule

Museum

Hirtshals Museum

Oplevelsescenter

Kornets hus

Natur

Grenen