Tornby

– smørklatten mellem byerne, midt i naturen

Lige midt imellem de større handelsbyer Hjørring og Hirtshals ligger købmandsstaden Tornby, som er den perfekte destination for en sommerhusferie. Hele området er omkranset af naturskønne områder med Vesterhavet og skoven som nærmeste naboer. Desuden kan Tornby bryste sig af, at have én af de bedste badestrande, der hvert år tiltrækker masser af liv. Den store klitplantage er et populært udflugtssted uanset om du er til gåture, løbeture, mountainbike-ture, rideture eller lignende.

Herunder finder du alle vores skønne sommerhuse i Tornby.

Hvis du vælger et sommerhus i Tornby, er mulighederne mange. Området er især kendt for sin smukke, rå natur, og med både hav og skov i nærheden er Tornby populær blandt naturelskere. Plantagen er frodig og højtbeliggende med en masse skønne ruter for både vandrere og Mountain bikere. Selve mountainbike-ruten snor sig forbi smukke skovsøer, klitter og op ned ad skovstier.

Midt i plantagen finder I Yxenskovens Hemmelighed, et skovprojekt der er centreret omkring en fiktiv landsbylokalitet i skoven. Projektets formål er at skabe rammerne omkring et rekreativt landsbyområde, hvor der spilles rollespil og faciliteres social og faglig læring i naturen. Det er muligt at besøge landsbyen.

I Tornby er der både campingplads, hotel, lokalbrugs og ishus samt en købmand.

Løbe eller gårute i området

  • Løberute 6,8 km - denne rute er perfekt til dig, hvis du er til strand, klitter og masser af historie. Ruten er afvekslende, og byder både på strandløb, fitnesstræning i klitterne, samt løb i historiske omgivelser ved Hirtshals fyr. Ruten kan deles op i to, med én del på stranden og i klitterne (ca. 4 km), og en del rundt i bunkersmuseet. Begge ruter starter samme sted.