Om V∙Kysten

V∙Kysten er et uafhængigt udlejningsbureau drevet af ildsjæle fra lokalområdet. Bureauet blev startet i 2018 ud fra et ønske om at være et alternativ til de større udlejningsbureauer, hvor dialog og nærvær mod både husejere og gæster skulle være i højsædet.


Vi er født og opvokset i Vendsyssel, og den nordjyske natur og kultur ligger dybt forankret i os. Vi kender områderne langs den Vendsysselske nordvestkyst, og vi ved hvad det er, der får gæster til at vende tilbage igen og igen til vores skønne egn. Desuden har vi bred viden omkring de mange forskellige kulturelle tilbud og ferieaktiviteter, som kan medvirke til den gode ferieoplevelse for både store og små.

Hos os handler feriehusudlejning om meget mere end blot de praktiske forhold. Vi gør altid vores allerbedste for at yde et højt serviceniveau for både gæster og husejere, så du kan føle dig i trygge hænder.

Vi samarbejder med fotograf & videograf René Stoklund, Stoklund Medieproduktion  og fotograf Aage Møller-Pedersen.

Vi brænder for personlig og nærværende feriehusudlejning

Vi er et uafhængigt udlejningsbureau, der drives af lokale ildsjæle fra hjertet af Hirtshals. Vi er født og opvokset i Vendsyssel, og både den nordjyske kultur og natur ligger dybt forankret i os. Vi kender områderne bedre end vores egen bukselomme – og vi ved, hvad der får vores gæster til at vende tilbage igen og igen. 

Hos V∙Kysten er vi specialister i det, vi selv kalder for personlig feriehusudlejning. Det betyder kort og godt, at du altid er det vigtigste – uanset om du er lejer eller udlejer. 

Hos os bliver du mødt af mennesker, der ikke gemmer sig bag rutiner og regler. I stedet får du altid personlig og nærværende service.

3 ting, der betyder meget for os:

  • Det skal føles trygt at leje og udleje feriehuse

Uanset om du er lejer eller udlejer, er det alfa og omega, at du føler dig i trygge hænder hos os. Derfor knokler vi for at opbygge en god, tillidsfuld relation med alle vores kunder – udlejere som gæster. Vi ved, at tillid ikke er noget, der kommer af sig selv. Det kræver hårdt arbejde.  

Feriehusudlejning handler om meget mere end blot de praktiske forhold. Vi gør altid vores bedste for at yde et højt serviceniveau, så du kan føle dig i trygge hænder. 

  • Vi tror ikke på one-size-fits-all løsninger

Ikke to familier er ens – så hvorfor skulle deres ferie eller udlejningsproces være det? Hos  V∙Kysten er én ting sikkert: Vi laver skræddersyede løsninger, der passer til dig. Og det gælder uanset, om du er gæst eller udlejer. 

Når du udlejer dit feriehus gennem os, har vi ikke en fastlåst måde at gøre tingene på – der skal være plads til, at vi kan lave lige den løsning, der matcher dig bedst. 

Læs mere om, hvordan det er at udleje feriehus gennem os >>

  1. Ting tager, den tid, de nu engang tager 

Vi hviler ikke ligefrem på lauerbærerne. Men vi er bevidste om, at ting tager den tid, de tager. Derfor kommer du ikke til at føle dig i vejen, hvis du ringer til os – vi har altid tid til dig

Vi tror ikke på effektivitet for effektivitetens skyld. Vi tror på, at gode løsninger og gode oplevelser kræver tid, overskud og nærvær – og det gør vi vores absolut bedste for at have med i os i alt, vi gør – lige fra rengøring til udarbejdelse af kontrakter.

Mød holdet, der får det hele til at ske:

Vivi Schlie, Indehaver

"V∙Kysten er opstået fordi jeg mente, at der var plads til en aktør mere på markedet – én som havde fokus på den enkelte og kunne levere en mere personlig service. Jeg har mange års erfaring inden for service og turisme, og det er måske derfor, at jeg hver dag lægger mig i selen for at skabe gode oplevelser for både gæster og husejere.

Jeg nyder især, når I kigger ind forbi til en snak og en kop kaffe, og det er ofte i dialog med jer, at gode idéer og nye tiltag sår frø. Overvejer du at udleje dit feriehus, elller har du andre spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte mig."

Mail: [email protected] 

Rikke Schlie, Kommunikation og marketing

"Efter mange år i e-commerce hos nogle af landets største koncerner, er det bedste ved V∙Kysten, den agilitet vi har og det oprigtige ønske om at imødekomme både husejere og gæster på bedste vis. Det giver mange gode historier, som jeg elsker at videreformidle.

Mine primære opgaver omhandler marketing og kommunikation, så har du en god idé eller spørgsmål hertil, skal du endelig ikke tøve med at kontakte mig."

Mail: [email protected] 

Anne Bangsø, Ferierådgiver

"Jeg har altid arbejdet med service og de seneste 10 år har det været inden for feriehusudlejning. Jeg drives af at skabe gode oplevelser for vores gæster såvel som husejere, og det er typisk mig, som I vil møde, når I besøger vores bureau og i telefonen."

Mail: [email protected] 


Aleksandra Kondziołka, Rengøring

"Noget af det vi får allerflest positive tilkendegivelser for, er vores obligatoriske rengøring. Vi har et stærkt hold af dygtige og ansvarlige rengøringsfolk, som sørger for at husene står knivskarpt ved ankomsten af nye gæster. Vi forsøger så vidt muligt at sætte de samme folk på husene, så de spotter, hvis noget ikke er som det bør være.

I vil hovedsageligt møde mig i husene, hvor jeg indgår i rengøringsteamet."

Mail: [email protected]

Kontakt os, hvis du har spørgsmål

Hos V∙Kysten er der ingen hemmeligheder – i stedet tror vi på, at vi kommer længst med åbenhed og ærlighed. Der findes ingen dumme spørgsmål i vores optik, og vi står klar til at svare på dine spørgsmål. 

Du kan aflægge os et visit på kontoret i gågaden i Hirtshals – og du er selvfølgelig også altid velkommen til at skrive til os på [email protected]

Vi glæder os til at høre fra dig – og måske sammen finde din næste drømmeferie ved den vendsysselske vestkyst.