Om V∙Kysten

V∙Kysten er et uafhængigt udlejningsbureau drevet af ildsjæle fra lokalområdet. Bureauet blev startet i 2018 ud fra et ønske om at være et alternativ til de større udlejningsbureauer, hvor dialog og nærvær mod både husejere og gæster skulle være i højsædet.


Vi er født og opvokset i Vendsyssel, og den nordjyske natur og kultur ligger dybt forankret i os. Vi kender områderne langs den Vendsysselske nordvestkyst, og vi ved hvad det er, der får gæster til at vende tilbage igen og igen til vores skønne egn. Desuden har vi bred viden omkring de mange forskellige kulturelle tilbud og ferieaktiviteter, som kan medvirke til den gode ferieoplevelse for både store og små.

Hos os handler feriehusudlejning om meget mere end blot de praktiske forhold. Vi gør altid vores allerbedste for at yde et højt serviceniveau for både gæster og husejere, så du kan føle dig i trygge hænder.

Vi samarbejder med fotograf & videograf René Stoklund, Stoklund Medieproduktion  og fotograf Aage Møller-Pedersen.

Vivi Schlie, Indehaver

"V∙Kysten er opstået fordi jeg mente, at der var plads til en aktør mere på markedet – én som havde fokus på den enkelte og kunne levere en mere personlig service. Jeg har mange års erfaring inden for service og turisme, og det er måske derfor, at jeg hver dag lægger mig i selen for at skabe gode oplevelser for både gæster og husejere.

Jeg nyder, når I kigger ind forbi til en snak og en kop kaffe, og det er ofte i dialog med jer, at gode idéer og nye tiltag sår frø.

Overvejer du at udleje dit feriehus elller har du andre spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte mig."

Mail: vivi@vkysten.com 

Rikke Schlie, Kommunikation og marketing

"Efter mange år i e-commerce hos store koncerner, er det bedste ved V∙Kysten den agilitet vi har og det oprigtige ønske om at imødekomme både husejere og gæster på bedste vis. Det giver mange gode historier, som jeg elsker at videreformidle.

Mine primære opgaver omhandler marketing og kommunikation, så har du en god idé eller spørgsmål hertil, skal du endelig ikke tøve med at kontakte mig."

Mail: rikke@vkysten.com 


Aleksandra Kondziołka, Rengøring

"Noget af det vi får allerflest positive tilkendegivelser for, er vores obligatoriske rengøring. Vi har et stærkt hold af dygtige og ansvarlige rengøringsfolk, som sørger for at husene står knivskarpt ved ankomsten af nye gæster. Vi forsøger så vidt muligt at sætte de samme folk på husene, så de spotter, hvis noget ikke er som det bør være.

I vil hovedsageligt møde mig i husene, hvor jeg indgår i rengøringsteamet."

Mail: info@vkysten.com