Ferieinspiration

Hvad skal du opleve på din sommerhusferie?

Noget af det skønneste ved Vendsyssel er naturen. Her er højt til himlen og plads til at være. Uanset sæson indbyder områderne til leg, fordybelse og aktivitet i naturen. Og langs den Vendsysselske kyst ligger masser af små hyggelige byer, storslået natur og spændende seværdigheder der blot venter på at blive udforsket. 

Vi kender områderne ud og ind, og vi deler gerne ud af tips til både de velkendte og de mere gemte skatte i vores områder. Vi har derfor samlet en række gode tips til din ferie, steder du kan besøge og seværdigheder der kan opleves i alle sæsoner.

Dyk ned i de forskellige områder og få inspiration til masser af gode oplevelser og aktiviteter for hele familien her. 

Natur

Tag på opdagelse i naturen

Aktiv ferie

Få pulsen op i din ferie

Uanset om du er til golf, løb, mountain bike eller ridning er der fantastiske muligheder for at dyrke din foretrukne udendørs aktivitet her i vores skønne natur. Både Tornby klitplantage og Kjul skov har nogle af egnens bedste løbe- og cykelruter.

Seværdigheder

Det skal du opleve på din ferie

Skal din sommerhusferie krydres med nogle af egnens oplevelser? Her på siden har vi samlet en række oplevelser, som vi synes er et besøg værd. Her er både noget for børnefamilien, historikeren og for jer der bare gerne vil udvide horisonten.