Tversted

- en naturperle midt i Vendsyssel

På udkig efter et sommerhus i Tversted? Det forstår vi godt. Her kan I komme helt ned i gear og stresse af, mens I bor midt i en fredfyldt oase med både skov og strand lige uden for døren. Tag på kanotur på Uggerby Å, eller gå på opdagelse i alverdens antikvitetsforretninger, gallerier og kunsthåndværkernes mekka. Her laves der nemlig keramik, glaskunst og billedkunst af lokale kunstnere. Området er også et yndet tilflugtssted for sportsfiskere, og glem naturligvis ikke at slå vejen forbi Det Blå Ishus på ved ned mod stranden i Tversted. Et absolut must for enhver besøgende.

Herunder finder du vores udvalg af sommerhuse i Tversted.

Naturlegeplads og Tversted søerne

Lige ved Tversted søerne finder I den hyggelige naturlegeplads mellem træerne. Her kan I lade børnene boltre sig på de mange forskellige aktiviteter som gynger, svævebane og forhindringsbane. Bagefter kan I gå langs de skønne ruter i skoven mellem søerne og i skoven. Legepladsen og skovsøerne er et besøg værd på alle årstider, og der er gode muligheder for at tage på en dejlig skovtur med bålplads og flere grillsteder. Der er en stor parkeringsplads forbundet med legepladsen, hvilket gør den let tilgængelig.

Mekka for lystfiskeren

Omkring Tversted er der gode muligheder for lystfiskeri, så et sommerhus i Tversted vil være en oplagt destination for lystfiskeren. Læg for eksempel vejen forbi Tversted Lystfiskersø, som er en 10.000 m2 stor fiskesø, som byder på regnbueørred, aborrer, karper og ål.

Løbe eller gårute i området

Er du til strand, trail, skovveje, grusveje og asfalt, så har vi den perfekte løbe -gårute til dig. Vi har lavet en rute klar som kan downloade her; 

  • 7,6 km løbe eller gåruteRuten starter ved p-pladsen lige før stranden og starter med en dejlig 3 km. lang tur på stranden.